Moja košarica
Košarica je prazna.

   

Sladoled na popolnoma nov način!
Nov revolucionaren način izdelave sladoleda.

Kako približati kuhinjo, sladoled našemu gostu?
"Open kitchen" je velik trend priprave hrane v restavracijah. Namen je seveda približati pripravo hrane samemu gostu. Podobno kot v baru, poteka med gostom in chefom komunikacija, kar vodil v popolnoma nova kulinarična doživetja. Gost opazuje chefa pri pripravi hrane, ki jo bo zaužil in med njima poteka vizualna in komunikacijska povezava. 

S strani lastnika restavracije pomeni "open kitchen" popolnoma nov pristop in hkrati manjše stroške, saj je kuhinja majhna in dobro opremljena. Nudi se izključno sveže in odlične sestavine, ki potrebujejo kratek čas priprave. 

Gost kuhinjo občuti na popolnoma nov način. Ni posedanja v lokalu in čakanja na pripravo hrane. Postrežba je hitra in ker so stroški precej nižji, je tudi hrana cenejša in dostopnejša.

Open kitchen prihaja preko luže in se bliskovito širi. Sam princip ni nič novega. Kdor je veliko potoval po daljnem vzhodu je način priprave hrane pred gostom, na cesti nekaj povsem običajnega. 

 BGItaly-home-desk-preview

     

Sladoled na popolnoma nov način!
Verjamem, da je to pravi način izdelave in prodaje sladoleda in je način bodočnosti.

INST40-Bimbi

Sladoled delamo pred gostom, izdeluje se pred gostom in prodaje neposredno iz samega stroja, kjer se v vsaki posodi po 2,5 kg vrti vedno svež sladoled.

  

Komu je koncept namenjen?
Praktično vsem!!

  • barom
  • kavarnam
  • slaščičarnam
  • čokoladnicam
  • restavracijam
  • bazenom
  • vrtnim zabavam
  • cateringu
  • ulični prodaji
  • Klasična priprava sladoleda
    Predvsem doživlja krizo, ki se kaže v slabi izkoriščenosti in velikih stroških.

    Slabosti klasične priprave sladoleda

    1. Zelo dragi in veliki stroji, pasterizator, stroj za izdelavo, šok komora, zamrzovalniki ...
    2. Velik prostor za pripravo sladoleda in njegovo shranjevanje
    3. Vitrino za sladoled za prodajo
    4. Prostor za prodajo sladoleda
    5. Sezonska prodaja, omejena na vsega 6 mesecev, pri celoletni amortizaciji in finančnih obveznostih.
    6. Zasedanje dragocenega in dragega prostora tudi v času izven prodaje.
    7. Prodajamo običajno več ur ali celo več dni star sladoled. 
    8. Potrebujemo ločeno osebne za izdelavo in prodajo.

     

    Način "open kichen" - prednosti

    1. Ne potrebujemo posebnega prostora za pripravo.
    2. Potrebujemo samo en stroj za izdelavo več vrst sladoleda ter malo večjo barski blender ali hotmix.Ne potrebujemo zamrzovalnikov za shranjevanje.
    3. Ne potrebujemo šok komore.
    4. ne potrebujemo prodajne sladoledne vitrine.
    5. ne potrebujemo osebja za izdelavo, vse je v eni osebi.
    6. Sladoled je vedno svež, narejen pred gostom.
    7. Ko zmanjka določenega okusa, samo v posodo zlijemo novo maso in čez 10 minut imamo nov vedno svež sladoled.
    8. Stranka vidi kvalitetne sestavine, pravo čokolado, sveže saje in bolj zaupa kvaliteti sladoleda, saj opazuje njegovo pripravo.
    9. Konec sezone stroj enostavno odpeljemo v skladišče in ga nadomestimo s pultom za delo s čokolado, peko palačink, vafljev ...

        

    Predstavitev novega načina priprave in prodaje sladoleda

    Na voljo so modeli z 1, 2, 4 ali 6 posodami po 2,5 kg vedno svežega sladoleda.

        

         

    Več informacij in ponudba aparatov bo na voljo v nekaj dneh na spletni strani!