Moja košarica
Košarica je prazna.

Rowzer
Boljši od predhodnika
Revolucija v pripravi sladoleda

   

rowzer-commercialleaflet2014-141204020915-conversion-gate02-thumbnail-4

In ne samo sladoleda!
Sorbeti, moussi, kreme, omake, namazi terine, paštete, sladko in slano, vse to z enim aparatom, emulgatorjem Rowzer.

<<< ROWZER-Commercial-leaflet-2014

   

    

Rowzer, emulgator in izdelovalec sladoleda
Rowzer je profesionalni aparat za obdelovanje zamrznjene hrane. Z njim emulgiramo in pripravljamo različne sorbete in sladolede. Rezultat je pefektna temperatura in tekstura. Obdelujemo predhodno zamrznjeno hrano pri -20°C. Hrana zaradi tega ne oksidira, ohrani naravni barvo, predvsem pa porcije pripravljamo sproti, kot ji potrebujemo. 

Aparat omogoča pripravo poljubnega števila porcij od 1 do 10 v posodi iz nerjavnega jekla kapacitete 1 liter. Ohišje je izjemno trpežno in narejeno iz ulitega aluminija. Nož je oblikovan popolnoma na novo in omogoča idealno obdelavo hrane.

Koncept priprave hrane kot ga omogoča Rowzer je izjemno priljubljen v restavracijah povsod po svetu. Rowzer je oblikovan popolnoma na novo in odpravlja nekatere pomanjkljivosti predhodnika.

 

832_G_1420430464419

   

Dvoboj Rowzer vs Pacojet
Kaj pravijo strokovnjaki, ki so primerjali oba aparata, preberi si teste in prispevke.

RolingPin

Vodilna avstrijska kulinarična spletna stran, blog ...
BATTLE IN THE KITCHEN: PACOJET VS. ROWZER
>>> Tukaj!

ChefsLab

Hola Rowzer... adios Pacojet!!!!
>>> Tukaj!

Rowzer v akciji

   

   

    

Prednosti Rowzerja pred predhodnikom

  • Trije neodvisni motorji z neposrednim prenosom, namesto enega z zapletenim sistemom prenosa vrtilnega momenta za vse tri funkcije, vrtenje, pomik vretena, črpalka za zrak.
  • Zato je vzdrževanje enostavno, cenejše in delovanje je bolj sigurno. 
  • Sedaj je vgrajen poseben sistem čiščenja, ki omogoča čiščenje vretena. S tem se močno podaljša zanesljivost in rok uporabe stroja.
  • V primeru blokade rezila lahko posodo odstranimo samo, brez intervencije serviserja. 
  • Samodejno zaznavanje preobremenitve.
  • Sistem čiščenje zraka, ki preprečuje vnos vonjav iz kuhinje v hrano.

   

Nagrade

Hostelco

 

Glavna nagrada Hostelco 2010 za inovacijo

 Madrig Fusion

 

Madrid Fusion, 2011, nagrada za inovacijo