Moja košarica
Košarica je prazna.

    

73433c1f-85a1-458e-9d0a-f2afe4fc4f0a

Na platnicah: gianduja iz pistacij in malin z jogurtovim drobljencem, avtor Miguel Guarro

Novi So Good je tu, izvod številka 15, z enako predanostjo kot prejšnji 14. S mislimo na odražanje ustvarjalnosti in inovativnosti v prefinjenem slaščičarstvu, bodisi pri pralinejih, čokoladi, desertih, svežih sladicah v vseh mogočih formatih. Prepotovali smo vse štiri konce sveta in zbrali najboljše primere specialitet v eni sami vsebini.

 NAROČILO

so good.. #15
je že na voljo!

    

   

 eabef657-4398-4522-9ef7-22286053074a

Vnovič sladice na krožniku
Čeprav gre za področje, ki je bili že velikokrat obdelano, so sladice na krožniku nenehen vir navdiha in užitek ustvarjalnosti velikih profesionalcev, kakor tudi novih talentov, ki ne pustijo nikogar ravnodušnega ko so lotijo priprave sladke jedi. V tej številki smo našli trio kuharjev v restavraciji DISFRUTAR: Aya Fukai, Eric Ortuño, Yves Scherrer, kakot tudi Samantha Mendoza ali Dominique Ansel med drugimi.

   

   

33a0b9a6-02e7-488a-8dbf-7cfeacc5f415

Razvijanje elegance
Če sploh kaj razlikuje "haute pâtisserie" visoko slaščičarstvo od drugih načinov razumevanja slaščičarstva je to zavezanost k dvigu vsake kreacije v kategorijo ekskluzivnosti in artističnega dela, izven običajnega. To smo želeli prikazati v tej številki s ustvarjalnostjo chefov kot so: Julien Alvarez, Kirsten Tibballs, Luciano García, Josep Maria Rodriguez in Emmanuel Ryon.

post-sg15

Tudi barva pove veliko
Barvita estetika je prenehala biti simptom neresnih izdelkov in je pomoč pri povečanju presenečenja in možnost dobro načrtovanega predloga, ne samo s svojimi okusi temveč tudi v predstavitvi. Uživaj v primerih, ki jih prestavljajo: Miquel Guarro (platnice), Marike Van Beurden, Nina Tarasova ali Yann Bernard Lejard, med drugimi.

 NAROČILO

   

   

e62d72bc-350f-461c-bed1-bc0657092fbd

In še veliko novih člankov, ki jih ne smeš zamuditi! Graham Hornigold, Ramon Morato, Andrés Lara & Hiroyuki Emori, Melissa Coppel, Olivier Ménard, Shigeo Hirai, Maya Revivo, Zachary Golper, ENSP, Relais Desserts ...

 

so good.. #15
Več kot 60 kreacij
26 chefov, 12 različnih nacionalnosti
304 strani 

 

Ponovno je na voljo tudi knjiga z recepti So Good izvodov 1 - 8. Zaradi izjemnega povpraševanje je bila razprodana in zaradi velikega zanimanja smo jo ponatisnili.

    54aa7564-b93c-42e2-8881-6cff50505831

Copyright © 2016 so good..magazine, All rights reserved.