Moja košarica
Košarica je prazna.

Perriard_g

 Joel Parriard

Joel Perriard je zaključil usposabljanje za slaščičarja v ateljeju Wodey-Suchard v Neuchâtelu. Kasneje je kot slaščičar delal v različnih restavracijah. V letu 2010 sta z ženo vodila Haciendo san Agustín de Callo, butični hotel v Ekvadorju. Od leta 2011 do 2012 je delal v restavraciji Mesa v Zürichu z dvema Michelinovima zvezdicama in 18 Gault-Millau točkami. Osvojil je naslov najboljšega mladega švicarskega slaščičarja v Monttreauxu in četrto mesto v švicarskem prvenstvu mladih slaščičarjev v Luzernu.

V 2012 se je pridružil CARMA® CHOCOLATE ACADEMY™ centru kot tehnični svetovalec za zunanje trge. Od junija 2015 je novi vodja CHOCOLATE ACADEMY™  centra.


Kdaj?

            

4. IN 5. APRIL 2016 med 11.00 in 14.00 uro.

Kje?

HORECA CENTER V LJUBLJANI
Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana

www.horecacenter.si - Kje se nahaja Horeca Center in kontakt >>> Zemljevid

main-logo

  

Za koga?

Slaščičarji, kuharji, amaterji in vsi, ki radi delate odlične sladice.

     

Zakaj priti?
Poleg opazovanja mojstra Joela pri svojem delu priprave sladic, z njim se boste lahko tudi pogovorili, vam pripravljamo velika presenečenja!

  Logo Massa Ticino 250

Massa Ticino Original

Najbolj slavna in najbolj prodajana sladkorna masa za oblikovanje tort. V ponedeljek in torek za vse obiskovalce 10% popusta, ki bo veljal ves april!

 artisan red

ka_RGB_red 227

Najbolj slaven, najbolj prodajan in najbolj zaželen namizni planetarni mešalec za ljubitelje kuhanja, sladic in profesionalce.

V ponedeljek in torek v Horeca Centru za vse 10% popusta, ki ga boste lahko izkoristili kadarkoli v aprilu!! Popust velja za vse namizne planetarne mešalce in njegove priključke.

Mešalec boste lahko preizkusili v živo!

 Claire World's best milk chocolate

Poskusite najboljšo mlečno čokolado na svetu, Carma Clair

Ljubitelji mlečne čokolade, ljubitelji priprave sladic, chefi, kuharji in slaščičarji, pridite v ponedeljek in torek in poskusite najboljšo mlečno čokolado na svetu.

    

    

    

Sladice Joela Perriarda

   

    Untitled-22

SLADICA IZ ČRNEGA RIBEZA

Mandljev biskvit, žele črnega ribeza, čokoladna pena, sadna glazira

    Untitled-32

Bourbon češnjev mousse

Bourbon čokoladna pena, češnjev kompot, bourbon biskvit

    Untitled-42

Korenčkova torta

Korenčkova torta, glazura, masa Ticino

    Untitled-52

Sladica iz čokolade in črnega ribeza

Pena iz čokolade in črnega ribeza, čokoladna glazura

  Untitled-62

Čokolada & limona

Madeleine biskvit, drobljenec, limonin konfit, čokoladna pena

 Untitled-102

Kozarec z malinami, rženim kruhom in vaniljo

Čokoladni ganaš, malinov koulis, vaniljeva espuma, hrustljav prah iz rženega kruha.

 Untitled-82

Kozarec s kavo, jagodami in vaniljo

Diplomatska krema, žele iz jagod in popra, cappuccino pena

 Untitled-92

Kozarec s pistacijami, banano in pasijonko

Pistacijeva slaščičarska krema, karamelizirana banana

 Untitled-72

Mojito iz čokolade in kisle smetane

Limonina pena, kisla smetana, Gold Quintin biskvit