Moja košarica
Košarica je prazna.
  
so good.. Monthly Newsletter

V tej številki smo se posvetili sejmu Sigep v Italiji. Obrtni gelato in slaščičarski sejem je zopet pokazal zakaj predstavlja mednarodno merilo svojih desetih dejavnosti, tekmovanji inovacij in trendov. Vrhunec dogodka je svetovni pokal Gelato, ki ga je ponovno dobila francoska ekipa v neusmiljenem dvoboju z Italijani, ki so prav tako najvišji podij dosegli štirikrat. Nova slaščičarska kraljica je prav tako francosko govoreča Annabelle Lucantonio. Zmagala je samozavestno pred ameriško in mehiško chefinjo.

 

Naroči

Savour Patissier of the year reaches its third edition

Savour Patissier letov v tretji izdaji

Prestižno slaščičarsko tekmovanje bodo letos ocenjevali Frank Haasnoot, Jerome Landrieu, Dinara Kasko in Paul Kennedy. 
Raspberry tea with Earl Grey mousse, by Elena Krasnova

Recept meseca

 

Malinov čaj z moussom iz zelenega čaja
by Elena Krasnova


V tej sladici ruska chefinja reproducira izkušnje pri pripravi skodelice čaja z malinami v sladkem ugrizu.
Susumu Koyama's cake shop

Magično okrašena slaščičarna Susumija Koyame


Delo svetovno priznanega umetnika z mavcem Naokija Kusumija

Kakšna je prihodnost obrtnega slaščičarstva? Založnik revije So Good #19 povzroča razburjenje na internetu 👇

Pastry will survive

Slaščičarstvo bo preživelo

Zanimiv prispevek o razvoju slaščičarstva. Bodoče obrtne sladice bodo zavidljivo zdrave. 
 Naroči
Copyright © 2018 grupoVilbo, All rights reserved.