Moja košarica
Košarica je prazna.

   

PRED NAMI JE VELIK KULINARIČNI DOGODEK!

MATERIALI O KATERIH STE SAMO SANJALI!
1 x tedensko dostava svežih proizvodov iz Francije: ribe, raki, školjke, meso, perutnina, delikatese, specialitete in še in še ...  

Predstavitev in degustacija: 16.marec 2017 - Horeca Center Ljubljana

Vabljeni vsi chefi restavracij - prijava je obvezna      

        

Bil sem presenečen, ko sem slučajno izvedel, da enkrat tedensko našo ljubo deželico prečka zelo zanimiv kamion hladilnik poln izjemnih svežih proizvodov. Namenjen je oskrbi prestižnih hrvaških hotelov z najboljšimi svežimi ribami, živimi raki, školjkami, mesom (govedina Limousin), vrhunsko perutnino, gosjimi jetri,delikatesami, pršutom pata negra, francoskimi nepasteriziranimi siri ...

Kaj narediti?

Poiskal sem dobavitelja in se dogovoril, da se kamion za en dan ustavi tudi pri nas. Uspelo je, vsak četrtek se bo kamion ustavil tudi pri nas, da vam bodo izjemni materiali tudi na voljo.

PRESENTATION 2017 Restaurant -  Poissons-28
    
Nekaj iz ponudbe morski specialitet
  • Svež škotski losos: od 2 do 10 kg/kos
  • Škampi: tudi do 250 g/kos
  • Jastogi: od 400g do 2,5 kg/kos
  • Žive rakovice: od 2 do kar 4 kg/kos
  • Svež hlastač: več kot 3 kg/kos
  • Zobatec: več kot 5 kg/kos
  • Romb: 500g do 7 kg/kos
  • Brancin: 800g do 4 kg/kos
  • Dimljen škotski losos premium kvalitete.... ostrige, meso rakov ...
PRESENTATION 2017 Restaurant -  Poissons-25
    
in nekaj mesa, perutnine...
  • Črni tatufi Perigord
  • Beli tartufi Alba
  • Foie Gras, sveža in pol kuhana
  • polži, sveži žabji kraki, živi potočni raki
  • sveža teletina (3 mesece) Limousin
  • govedina ( 4 do 6 let) Aloyau - AOC Charolias: file, rib, rumsteak, ..
  • ovčetina (Rouge) mlečna Aveyron
  • iberijska svinjina Deroc, sveža
  • Kapuni, piščanci  (Bresse), kvaliteta AAA, stara 90 dni
  • Goske AAA kvalitete
  • Jerebice
  • Pata negra  AAA, prašiči naravno vzgojeni na žiru (samo 3 proste živali/hektar), zlata medalja Frankfurt 2016
  • salame pata nagra chorizo
  • kmečki francoski siri iz nepasteriziranega mleka
  • ...
  • ..
PRESENTATION 2017 Restaurant -  autres-23

Kaj pa cene?

Seveda gre za najboljše možne materiale, kar se jih da dobiti. Torej material za zahtevne chefe. toda cene so povsem normalne. Distribucija se vrši neposredno od ribiške zadruge v francoski Bretaniji, ki ima v lasti 25 ribiških ladij, kmečke zadruge rejcev Limousin govedine in vzreje črnih iberijskih prašičev. Vključena je tudi zadruga sirarjev. Cene so torej neposredne od ribičev/kmetov/zadrug, brez posrednikov, brez provizij ...bolje in ceneje skoraj že ne more biti!

Kako naročiti? Cenik?

Vse vam bo razloženo 16. marca 2016 v Horeca Centru v Ljubljani na predstavitvi in degustaciji proizvodov! Chefi vabljeni!

Ne bo vam žal kar boste videli, navdušeni boste!

     
Katalog specialitet
S klikom na sliko levo ali levo odpri predstavitev ponudbe, ki jo boš v Horeca Centru 16. marca lahko doživel v živo in jo celo poskusil...
   

PRESENTATION 2017 Restaurant -  Poissons-29

Poglej več

PRESENTATION 2017 Restaurant -  autres-27

Poglej več

              
Prijavi se na predstavitev in degustacijo!
    

Kamion iz Francije bomo prvič ustavili pri nas 16. marca 2017 in sicer v Horeca Centru v Ljubljani. Na ogled vam po velik del izjemnih svežih rib, rakov, školjk, polproizvodi iz njih, meso, perutnina, izjemni nepasterizirani siri.

Bo paša za oči in vaša čutila. Prišli bodo tudi trije francoski chefi, ki bodo prestavljen material tudi pripravili za degustacijo.

Vabljeni vsi naši odlični in vrhunski chefi, ki vas zanima najboljši material za vašo kuhinjo.

Več informacij prijavljenim!

 

Primer: Janez Novak
Primer: janez.novak@gourmetshop.si